LACRIMI ȘI DURERE! Trupurile românilor uciși în Afganistan au fost repatriate

5215
LACRIMI ȘI DURERE! Trupurile românilor uciși în Afganistan au fost repatriate - 62075887-1568109523.jpg

Articole recomandate

Repatrierea trupurilor celor doi români uciși săptămâna trecută în atacurile teroriste Afganistan a avut loc marți în Baza 90 Transport Aerian din Otopeni.




Este vorba despre repatrierea sublocotenentului post-mortem Ciprian-Ștefan Polschi și a lui Vasile Rădună, reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul.


Ei au căzut la datorie în timpul îndeplinirii unor misiuni în Afganistan.




Cine erau cei doi români uciși în atacurile din Afganistan


Sublocotenentul Ciprian- Ștefan Polschi, care îndeplinea funcția de șofer în cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul, și-a pierdut viața pe 5 septembrie, în urma exploziei unei mașini-capcană în apropiere de Green Zone, din capitala Afganistanului, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul de serviciu.




Vasile Rădună, reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul, a decedat în cursul nopții de 2 spre 3 septembrie, în timpul atacului terorist care a avut loc în campusul în care își desfășura activitatea Ambasada României la Kabul, scrie site-ul stirileprotv.ro


Cei doi eroi au fost decorați post-mortem de președintele României cu Ordinul Național "Steaua României" în grad de Cavaler, cu însemn de război. 


sursa foto: www.stirileprotv.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.491 secunde