Lacrimi de durere pe plajele constănțene! Doi adolescenți de 17 ani, dispăruți în apele mării

599
Lacrimi de durere pe plajele constănțene!  Doi adolescenți de 17 ani, dispăruți în apele mării - lacrimi-1471881984.jpg
Începutul de săptămână a fost unul cum nu se putea mai negru pentru două familii de turiști. Încă de ieri dimineață, salvamarii au arborat steagul galben, care permitea scăldatul doar înotătorilor experimentați. Un tânăr, din Reghin, în vârstă de 17 de ani, se afla împreună cu tatăl și mama sa pe plaja Cerna, din stațiunea Saturn. S-a gândit că are destulă experiență și a ignorat avertismentele salvamarilor, intrând în apă. Doar că, în câteva clipe, a fost dus de valuri la zeci de metri de mal. Tatăl băiatului a încercat

să-și salveze fiul, fără succes însă. Rareș Grama a rămas prins sub stabilopozi. La fața locului au venit scafandrii care au pornit în căutarea victimei, dar aceștia nu au reușit să-l găsească pe Rareș.

Clipe dramatice au avut loc și pe plaja din Mangalia, după ce trupul unui bărbat, în vârstă de 45 de ani, a fost adus la mal. Turiștii au sunat la 112, iar medicii SAJ Constanța au încercat minute în șir să-l resusciteze pe bărbat. În ciuda eforturilor, cadrele medicale au declarat decesul victimei. Potrivit pompierilor ISU "Dobrogea", fiul bărbatului, în vârstă de 17 ani, ar fi dispărut și el odată cu tatăl său. Deși a fost căutat timp de mai multe ore, adolescentul nu a putut fi găsit, iar căutările au fost sistate. Soția victimei și-a recunoscut soțul și a avertizat autoritățile asupra fiului dispărut în mare. Cei trei sunt din Dej.

În acest sezon estival, 62 de persoane s-au înecat și au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 16 turiști au decedat. Totuși, numărul persoanelor care și-au pierdut viața este scăzut la jumătate față de anul trecut, când peste 30 de persoane au murit în apele Mării Negre. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7757 secunde