X
X
Mai multe ştiri online:

Labrador scos la pensie, la Garda de Coastă

Ştire online publicată Luni, 13 Iulie 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au anunțat că urmează să cedeze, cu titlu gratuit, un câine de serviciu în vârstă de nouă ani.

Ogeha este o frumoasă femelă labrador care, încă de la naștere, a acționat ca polițist de frontieră, în căutarea răufăcătorilor și fărădelegilor. Având în vedere că aceasta urmează să își înceteze activitatea, Legea 217/2019 privind întreținerea animalelor de serviciu sau destinate serviciului sau declasate, care aparțin instituțiilor și structurilor publice din România, prevede să i se găsească un nou cămin primitor. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17133 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2847 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2483 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7963 secunde