LA DATORIE PENTRU SĂRBĂTORI ÎN SIGURANȚĂ

374
LA DATORIE PENTRU SĂRBĂTORI ÎN SIGURANȚĂ - amenzipolitia-1619772376.jpg

Articole de la același autor



Poliţiştii constănțeni, împreună cu jandarmi, pompieri, polițiști locali și polițiști de frontieră sunt la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, în contextul sărbătorilor pascale ortodoxe.


În perioada 30 aprilie - 3 mai 2021, peste 1.200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța (ordine publică, rutieră, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase etc.) vor acționa pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, prevenirea faptelor antisociale și pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2.


Forțele de ordine vor fi prezente în zona lăcașurilor de cult de pe raza județului, pentru a preveni orice fel de evenimente nedorite. 


De asemenea, polițiștii rutieri vor asigura fluidizarea traficul rutier, totodată fiind desfășurate acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, respectiv depășirea limitei de viteză și consumul de băuturi alcoolice. 


Polițiștii și jandarmii vor acționa în centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun, pe terase, în parcuri, zone turistice, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru prevenirea faptelor antisociale. 


În noaptea de Înviere respectiv 1/2 mai, circulația va fi permisă în intervalul orar 20.00-05.00 doar pentru deplasarea și participarea la slujbele religioase. 


Reamintim că purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice este obligatorie, inclusiv în zona lăcașurilor de cult și pe timpul oficierii slujbelor religioase. 


În caz de urgență sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, sesizați cel mai apropiat poliţist sau sunaţi la 112!


Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța urează credincioșilor un Paște Fericit și multă sănătate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.556 secunde