Klaus Iohannis, apel la respectarea măsurilor impuse de autorități

190
Klaus Iohannis, apel la respectarea măsurilor impuse de autorități - dd-1585913075.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că România a intrat în cea mai grea etapă a epidemiei de coronavirus și a subliniat că este nevoie de respectarea cu strictețe a măsurilor impuse de autorități.

"Am intrat de câteva zile în cea mai grea etapă a acestei complicate perioade generate de epidemia de coronavirus. Este o etapă pe care prin măsurile restrictive luate din vreme am reușit să o întârziem cât mai mult posibil. De acum înainte urmează săptămâni foarte dificile, care vor fi critice pentru sistemul de sănătate din România. Este esențial să fim conștienți toți de acest lucru pentru că vor veni momente cu o mare încărcătură emoțională care ne vor testa solidaritatea și unitatea. Avem deja de deplâns 116 morți. (...) Dacă nu respectăm cu strictețe toate măsurile impuse de autorități pierderile de vieți omenești vor fi din ce în ce mai multe și cazurile grave care necesită tratament medical intensiv se vor înmulți", a spus șeful statului la Palatul Cotroceni.

Președintele a făcut și un apel către românii din străinătate să nu vină acasă de Paște. El a adăugat că acest apel, care este unul necesar, îl întristează. "Dragii mei, nu veniți anul acesta acasă de sărbători", le-a transmis el românilor din afara granițelor. "De data aceasta, Învierea Domnului găsește întreaga omenire într-un moment de criză profundă. Anul acesta vom fi alături de cei dragi, dar de la distanță", a spus șeful statului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4543 secunde