"Jungla" de pe șoselele din Constanța: șoferi beți sau drogați și mașini neînmatriculate!

187

Articole de la același autor

Autoturisme neînmatriculate, șoferi care nu au permis auto sau care au băut ori au consumat droguri înainte să se urce la volan. Acestea sunt descoperirile făcute de rutieriști, aproape zi de zi, pe străzile din județul Constanța. 


Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii au întocmit mai multe dosare penale pentru încălcarea prevederilor Codului Rutier. De exemplu, sâmbătă, polițiștii de la Serviciul Rutier Constanța au surprins, pe strada Theodor Burada, un bărbat de 26 de ani, aflat la volanul unui autoturism și care avea un comportament suspect. Drug-testul a arătat că tânărul șofer se afla sub influența substanțelor psihoactive, cel mai probabil a cannabisului. 


Cu dosar penal s-a ales și un bărbat de 53 de ani, surprins pe strada Trandafirului din stațiunea Neptun, în timp ce conducea având o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


De asemenea, este anchetat și un tânăr de 21 de ani, din Constanța, surprins la volan, având o alcoolemie de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


În schimb, un bărbat de 28 de ani este anchetat pentru că a condus o mașină cu numere de înmatriculare expirate, unul de 33 de ani, aflat la volan, pe b-dul I.C. Brătianu, deși nu poseda permis de conducere, iar un bărbat de 43 de ani, din Lumina, este anchetat după ce s-a stabilit că mașina pe care o conducea nu era înmatriculată. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3567 secunde