Judecătoarea care a fost găsită cu gâtul tăiat, lângă mașina ei, a murit

Joi, 14 Noiembrie 2019, 15:17
626
Judecătoarea din Mureș, care a fost găsită în urmă cu o săptămână cu gâtul tăiat, într-o baltă de sânge, pe câmp, lângă mașina ei, a murit. Lângă ea se afla și un cuțit de bucătărie cu care autoritățile au stabilit că a încercat să se sinucidă. 


Cristina Pașol, în vârstă de 38 de ani, de la Curtea de Apel Mureș, a murit. Femeia era internată în stare foarte gravă în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Mureș. Pentru că nuse mai putea fce nimic pentru ea, familia și medicii au decis să o deconecteze de la aparate.

Tragedia s-a petrecut în seara de Sfinții Mihai și Gavril. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mureș, Emanuela Fărcaș, soțul judecătoarei a sunat la Poliție și a anunțat că soția a plecat de acasă și a amenințat că se va sinucide.


"Polițiștii din Sovata au găsit-o lângă mașină, pe raza localității Sărățeni, având o plagă înjunghiată în zona gâtului. Lângă femeie a fost găsit un cuțit de bucătărie. Polițiștii i-au acordat primul ajutor, după care a fost transportată la spital, fiind în stare foarte gravă", a precizat Emanuela Fărcaș.

Între timp a fost mutată la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Mureș, fiind în moarte cerebrală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3738 secunde