Johnny Depp și Jeff Beck au înregistrat o versiune a melodiei ''Isolation'', de John Lennon

226
Johnny Depp și Jeff Beck au înregistrat o versiune a melodiei ''Isolation'', de John Lennon - untitled-1587058798.jpg

Articole recomandate

Actorul Johnny Depp și chitaristul Jeff Beck au înregistrat o versiune a melodiei ''Isolation'', de John Lennon, care speră că-i va ajuta pe ascultători să ''dea o semnificație acestui moment'', informează agerpres.ro.


Actorul, care face de asemenea parte din trupa The Hollywood Vampires, și chitaristul formației The Yardbirds au colaborat în ultimii ani în domeniul muzical, iar acest cover este prima lor piesă în calitate de duet.


"Jeff Beck și cu mine am înregistrat cântecul acesta, Isolation, anul trecut, varianta noastră a unei frumoase melodii de-a lui John Lennon", a spus Depp.


"Versurile lui Lennon - 'We're afraid of everyone. Afraid of the Sun!' ('Ne e frică de toată lumea. Ne e frică de soare!', n. red.) - mi s-au părut mie și lui Jeff destul de profunde în această perioadă, un cântec despre izolare, frică și riscuri existențiale la care este expusă lumea noastră.''


"Așa că vrem să vi-l oferim în speranța că vă va ajuta să dați o semnificație acestui moment sau doar va face să treacă timpul mai repede în izolarea în care ne aflăm împreună".


Depp este vocalistul, Beck cântă la chitară, vechiul său colaborator Vinnie Colaiuta, la tobe, iar Rhonda Smith, la chitară-bas.


"Johnny și cu mine am compus muzică împreună în ultima vreme și am înregistrat această melodie în timpul pe care l-am petrecut în studio anul trecut", a spus Beck.


"Nu ne-am gândit că o vom lansa atât de repede, dar având în vedere perioada dificilă și adevărata 'izolare' prin care oamenii trec în aceste vremuri grele, am hotărât că acum ar putea fi momentul potrivit să vă lăsăm să o ascultați".


John Lennon a lansat ''Isolation'' în 1970, iar până în prezent melodia a fost reluată de numeroși artiști, inclusiv de Joe Cocker, Marianne Faithfull și Spoon.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7149 secunde