Video Joe Biden, gest romantic pentru soția sa

478
Joe Biden, gest romantic pentru soția sa - bidenjoebidenjillflowergetty0429-1619966788.jpg

Articole recomandate

Dragostea nu are vârstă și niciodată nu e prea târziu să arăți un gest romantic pentru persoana iubită. Este fix ceea ce a făcut și președintele american, Joe Biden, fără să țină cont de nimic. În timp ce se îndrepta spre elicopterul Marine One, care urma să-i transporte pe cei doi în Georgia, Joe Biden s-a oprit și s-a aplecat pentru a culege o păpădie de pe peluza de lângă Casa Albă, pe care mai apoi i-a oferit-o primei doamne Jill Biden.


Luată puțin prin surprindere de gestul galant făcut de partenerul său chiar în fața jurnaliștilor și puțin fâstâcită, Jill Biden a acceptat puțin ezitantă floarea. În final, cei doi au urcat în elicopter. Deși căsătoriți de 43 de ani, Joe și Jill Biden continuă să facă gesturi romantice unul pentru celălalt. Jill Biden a pictat „Joe o iubește pe Jill” pe fiecare fereastră din biroul său de Ziua Îndrăgostiților, din 2009 și a surprins-o cu un buchet de gardenii de Opening Day, din 2021.


„O ador”, a spus Joe Biden într-un interviu acordat CBS Sunday Morning în luna august. „Va suna foarte prostesc, dar am spus și zilele trecute: când ea coboară treptele și mă uit la ea, inima îmi tresare”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7542 secunde