JCI Constanța organizează cea de-a XI-a ediție "Off-road business"

667
JCI Constanța, Active Training și PlayXP.net vă invită la cea de-a XI-a ediție JCI PLAY 4x4, eveniment de networking între profesioniști și oameni de afaceri din Constanța și nu numai, pasionați de activități în aer liber, pe un traseu off-road presărat cu activități inedite de teambuilding. 


Scopul proiectului este acela de a dezvolta mediul de afaceri constănțean prin realizarea întâlnirilor de "off-road business networking", aceasta fiind o oportunitate de a obține valoare adăugată pentru timpul liber, îmbogățită prin mediu și parteneri. 


Startul va fi dat de la centrul comercial Vivo! Constanța, începând cu ora 8.30, unde se vor forma echipele și va avea loc un scurt instructaj. Cea de-a XI-a ediție a evenimentului se va desfășura pe parcursul unei zile, pe traseul Năvodari - Balta Tașaul - Gura Dobrogei - Peștera Liliecilor și vor fi vizitate și alte obiective turistice deosebite din această zonă. 


Destinația finală va fi Mănăstirea "Sfântul Dionisie", unde participanții și membrii JCI vor petrece la o masă câmpenească. De asemenea, organizatorii au pregătit surprize pentru toți participanții din partea partenerilor și sponsorilor. La toate acestea se adaugă interacțiunea cu oameni valoroși și o experiență off-road de neuitat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : VINO SĂ CUNOȘTI JCI Constanța!
Pagina a fost generata in 1.3448 secunde