Jandarmii vor ieși pe stradă, în week-end: purtați mască!

328
Jandarmii vor ieși pe stradă, în week-end: purtați mască! - 30octjandarmi-1604043903.jpg

Articole de la același autor

În  acest sfârșit de săptămână, peste 140 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vor fi zilnic la datorie, acționând  în cooperare cu polițiștii constănțeni,  pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în actualul context epidemiologic. Totodată, jandarmii constănțeni, alături de lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliției Locale vor acționa pentru asigurarea ordinii publice la o serie de evenimente organizate în zona de responsabilitate.


Oamenii legii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciurilor de fotbal F.C. Farul Constanţa - C.S. Mioveni şi  C.S. Gloria Albeşti - A.C.S. Mostiştea Ulmu,  precum şi a competiţiei sportive Cupa Mării Negre la Ciclism. Totodată, jandarmii constănţeni vor avea în vedere şi asigurarea măsurilor de ordine publică la secţia de votare înfiinţată la Constanţa cu ocazia alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova, fiind prezenţi şi în zona localităţii Fântânele, unde s-a instituit măsura de carantină zonală.


În contextul actual privind prevenirea și răspândirea virusului SARS-CoV-2, accesul publicului în arenele sportive nu este permis, efectivele de ordine fiind prezente în zonele adiacente stadioanelor pentru asigurarea măsurilor de ordine publică și pentru supravegherea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Covid -19.


Prezența Jandarmeriei în mijlocul cetățenilor este destinată creșterii gradului de siguranță a cetățenilor și rezolvării cu celeritate a eventualelor incidente în domeniul ordinii publice. „În vederea prevenirii unor evenimente neplăcute, recomandăm participanților să respecte indicațiile organizatorilor, să respecte măsurile dispuse de autorităţi în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS Cov 2, să evite implicarea în conflicte, să acorde atenție bunurilor personale, să supravegheze copiii și să anunțe cel mai apropiat echipaj de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial”, au transmis jandarmii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.744 secunde