Jandarmii, la datorie, pe străzi şi în parcuri, în weekend

Vineri, 11 Septembrie 2020
111
Jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor fi datorie, weekendul acesta. Cu sprijinul lucrătorilor din cadrul I.P.J. Constanța şi I.S.U. Constanța, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică cu ocazia evenimentelor organizate în municipiu şi în judeţul Constanţa.

Aceştia vor fi prezenţi la manifestările cultural-artistice din Parcul Teatrului „Oleg Danovski” (O Sole Mio, Musica Sempre Libera), în parcul Casei de Cultură, unde vine caravana Zbumzzi, precum şi la meciurile de fotbal F.C. Viitorul Constanța - C.S.U. Craiova și C.S. Gloria Albești – Agricola Borcea.

„În scopul protecţiei participanţilor, prevenirii faptelor de natură contravenţională şi penală, dar şi respectării măsurilor preventive dispuse de autorităţi în actualul context epidemiologic, jandarmii se vor afla în zonele în care se vor desfășura evenimentele programate în perioada următoare. Pe timpul misiunilor oamenii legii vor purta discuţii cu cetățenii, le vor prezenta atribuțiile Jandarmeriei şi îi vor informa cu privire la respectarea normelor legale”, explică reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Constanţa.

Pentru un plus de siguranţă, jandarmii constănțeni recomandă participanţilor să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine, să nu se implice în conflicte ce ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, să fie atenți la bunurile şi obiectele personale şi să supravegheze copiii pentru a nu îi pierde în mulţime, să respecte măsurile dispuse de autorităţi în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-Cov-2 şi să solicite sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112, în caz de urgenţă.  Pagina a fost generata in 0.2601 secunde