Jandarmii, la datorie în week-end

104
Jandarmii, la datorie în week-end - jandarmi-1540548310.jpg

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean  Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliției Locale  vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive organizate în zona de competență, astfel:
Astăzi, începând cu ora 16.00 vor fi asigurate măsurile de ordine publică și protecția participanților la manifestările cultural-artistice organizate cu ocazia sărbătoririi Zilei Satului Viile.


Sâmbătă, 27 octombrie, se va acționa pentru desfășurarea în condiții de siguranță a partidei de baschet feminin    C.S.Phoenix Știința Constanța -  C.S. Agronomia București, precum și a meciului de baschet masculin B.C. Athletic Constanța – C.S. Cuza Sport Brăila ambele evenimente sportive urmând să aibă loc la Sala Sporturilor.


Tot sâmbătă, jandarmii din cadrul Detașamentului nr. 7 Medgidia vor fi prezenți la stadionul "Iftimie Ilisei", unde vor avea în atenție siguranța participanților la meciul de fotbal "C.S. Medgidia-A.C.S. Înainte Modelu, programat la ora 15.00.


Duminică, 28 octombrie, în intervalul orar 09.00-16.00,  jandarmii constănțeni vor avea în atenție evenimentul sportiv "Crosul Mării Negre", ce va avea punctul de start pe plaja Modern. 


Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiții de siguranță pentru toți participanții la aceste evenimente, prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale față de cei care comit fapte antisociale.
"Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului", precizează reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0224 secunde