Jandarmii din Constanța, la datorie / Misiuni pentru siguranța constănțenilor

172
Jandarmii din Constanța, la datorie / Misiuni pentru siguranța constănțenilor - jandarmi136839414114274646491428-1432901125.jpg

Articole de la același autor

În perioada 29 - 31 mai, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța sunt angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive și cultural artistice organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfășura într-un climat de ordine și siguranță.


Astfel, începând cu data de 29 mai, pe parcursul a trei zile, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările publice dedicate "Zilelor orașului Ovidiu".


În aceeași perioadă vor fi asigurate măsurile de ordine publică la evenimentul sportiv numit "Turul Ciclist al Dobrogei".
Sâmbătă 30 mai a.c., jandarmii vor fi prezenți în localitatea Cochirleni, în scopul asigurării ordinii publice cu ocazia desfășurării activităților dedicate Zilei Comunei.


În aceeași zi vor fi asigurate masuri de ordine publică la evenimentul sportiv denumit "Triatlon fără asfalt" ediția a VI-a, care se va desfășura în localitatea 2 Mai, în intervalul orar 07.00-17.00. 


Duminică 31 mai, va fi asigurat climatul de ordine și siguranță în comunele Fântânele, Tortomanu, Pecineaga și Rasova, unde se vor organiza o manifestări cultural artistice dedicate zilelor comunelor menționate, precum și în comuna Castelu, pe parcursul desfășurării tradiționalelor lupte tătărești-kureș.


De asemenea, jandarmii vor fi prezenți în zilele de sâmbătă și duminică în orașul Cernavodă, la evenimentele cultural artistice și sportive dedicate Zilei Copilului.


Jandarmii vor coopera și cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța și I.S.U. Constanța, pentru asigurarea ordinii publice la aceste evenimente cultural artistice și sportive.


Jandarmii constănțeni recomandă participanților:


- respectarea indicațiilor forțelor de ordine și evitarea implicării în conflicte de orice natură;


- evitarea purtării la vedere de obiecte de valoare care pot atrage atenția;


- acordarea unei atenții deosebite copiilor care se pot rătăci cu ușurință în mulțime.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2937 secunde