Jandarmii, de pază la evenimentul cultural KIMARO. Iată ce sunt sfătuiți participanții

287
Jandarmii, de pază la evenimentul cultural KIMARO. Iată ce sunt sfătuiți participanții - 9e72b0fd07ee4f33973dd2337602c226-1628685342.jpg

Articole recomandate

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, alături de poliţiştii constănţeni, lucrători I.S.U Constanţa, Serviciul de Ambulaţă Judeţean Constanţa şi poliţişti locali vor fi zilnic la datorie în perioada 12 - 15 august, cu misiunea principală de a acorda sprijin și îndrumare cetățenilor care vor participa la evenimentul cultural artistic ,,KIMARO” ce va avea loc în Parcarea Poarta 1 Port Constanţa, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, dar şi pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorităţi în actualul context epidemiologic.

Peste 60 forţe de ordine vor fi zilnic la datorie în mijlocul participanţilor pentru siguranţa acestora şi vor purta discuţii cu aceştia, informându-i cu privire la respectarea normelor legale.

Pe toată perioada desfăşurării festivalului, lucrătorii MAI vor asigura măsurile de securitate în zona desfăşurării evenimentului, vor institui elemente de prefiltrare pe traseele de sosire şi plecare a participanţilor. Poliţia rutieră va asigura măsurile de restricționare și fluidizare a traficului rutier din proximitatea evenimentului.

Accesul publicului în zona festivalului se va face exclusiv prin zona porţilor de acces dispuse la intrarea în parcare şi va fi asigurat de către personalul propriu/societatea de pază si securitate contractată de către organizator.

Pentru un plus de siguranţă, având în vedere faptul că organizatorii estimează prezenţa unui număr mare de persoane la acest eveniment, oamenii legii recomandă participanţilor:

să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine;

să nu se implice în conflicte ce ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice;

să fie atenți la bunurile şi obiectele personale;

să supravegheze copiii pentru a nu îi pierde în mulţime;

să respecte măsurile dispuse de autorităţi în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS Cov 2;

să solicite sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112, în caz de urgenţă.

De asemenea, este interzisă prezenţa la acest tip de eveniment a persoanelor care au asupra lor substanțe halucinogene, iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestuia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4709 secunde