Jandarmii constănțeni sărbătoresc Ziua Imnului Național

812
Jandarmii constănțeni sărbătoresc Ziua Imnului Național - jandarmi-1311800302.jpg

Articole de la același autor

Cu ocazia zilei de 29 iulie, Ziua Imnului Național, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vor fi organizate mai multe activități menite să marcheze acest moment.
Prin urmare, joi, 28 iulie, la reședința Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și la subunitățile din teritoriu (Neptun, Medgidia, Cernavodă), sunt programate expuneri cu tema "Imnul Național - istoric și semnificații".
Vineri, 29 iulie, cu începere de la ora 8, în cadrul revistei de front va avea loc ceremonia scoaterii drapelului de luptă în prezența conducerii și a personalului aflat la reședința inspectoratului. La ora 9.15, un pluton de onor format din 20 de jandarmi, cu garda portdrapel, sub comanda căpitanilor Daniel Constantin și Radu Dănăricu, se va deplasa pe esplanada Comandamentului Flotei, pentru a participa, cu începere de la ora 9.30, la ceremonialul militar și religios organizat de autorități cu ocazia acestei sărbători. Preotul militar Laurențiu Cristinel Oprea va lua parte la oficierea unei slujbe religioase.
Formațiunea de jandarmi va da onorul și va participa apoi la defilarea gărzii de onoare. Printre oficialitățile prezente la eveniment se va număra și inspectorul șef, locotenent colonel Marian Ureche. Totodată, echipe de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la fața locului, pentru buna desfășurare a evenimentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Patrupezii care apără Constanța
Pagina a fost generata in 0.7077 secunde