Jandarmii au sancţionat populaţia pentru nepurtarea măştii

Vineri, 30 Octombrie 2020, 17:37
411
Peste 150 de jandarmi ai Grupării Mobile au acţionat, în perioada  23-30 octombrie, în mod independent, dar şi în colaborare cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă, în municipiul Constanţa. Au fost executate peste 250 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.


În această perioadă jandarmii au aplicat 405 sancţiuni contravenţionale, dintre care 288 avertismente scrise şi 117 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 22.200 lei. Majoritatea sancțiunilor contravenționale au fost acordate pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19 în zonele aglomerate (gări, biserici și supermarketuri), dar și în mijloacele de transport(trenuri și autobuzele CT Bus).


De asemenea, jandarmii grupării au constatat cinci fapte de natură penală, dintre care două în mod independent şi trei în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi cinci făptuitori. Au mai fost executate zece misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3858 secunde