Jandarmi din mai multe țări, în vizită la Constanța

261
Jandarmi din mai multe țări, în vizită la Constanța - xvizitajandarmi1-1634296518.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, în Constanța a avut loc vizita de informare şi documentare a ofiţerilor din cadrul Cursului Superior Internaţional ce se desfăşoară la Şcoala de Aplicaţie pentru Ofiţeri "Mihai Viteazul" a Jandarmeriei Române, în perioada septembrie-noiembrie 2021.

Cursul Superior Internaţional se organizează anual, are ca scop dezvoltarea carierei şi este destinat ofițerilor din structurile de securitate internă şi de apărare din România şi alte state, în vederea participării la misiuni de menținere a păcii sub mandat O.N.U., în cadrul statelor majore internaţionale. Anul acesta la curs participă 12 ofițeri aparținând unor structuri interne de securitate din nouă țări: Brazilia, Iordania, Italia, Madagascar, Mali, Moldova, România, Tunisia și Ucraina.

Cel de-al XIX-lea Curs Superior Internațional, ce a debutat pe data de 13 septembrie,dovedește încă o dată că Jandarmeria Română este recunoscută pe plan internațional, dovadă fiind și încrederea acordată de către Organizația Națiunilor Unite și Organizația Internațională a Francofoniei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6069 secunde