X
X
Mai multe ştiri online:

Jandarm, găsit împușcat în cap la serviciu. Ce se întâmplase în urmă cu o zi

Ştire online publicată Joi, 06 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Un plutonier major de la Inspectoratul Județean de Jandarmi din Argeș aflat în serviciu la Barajul Vidraru a fost găsit împușcat în cap cu armamentul din dotare. Anchetatorii spun că, cel mai probabil, ar fi vorba despre o sinucidere în acest caz.


Jandarmul avea 45 de ani și a fost găsit fără suflare joi de dimineață, de către colegul care urma să-l schimbe în tură.


În acest moment, toate pistele anchetatorilor duc către o sinucidere. Subofițerul primise recent o condamnare cu suspendare.


Mai exact miercuri, subofițerul primise o decizie a magistraților prin care a fost condamnat cu suspendare, după ce a avut un incident în trafic. În urma acestuia, el a refuzat recoltarea probelor biologice și să sufle în etilotest, lucru care i-a adus acest dosar penal și, practic, o condamnare.


Din primele informații, se crede că jandarmul s-ar fi sinucis din cauza aceste condamnări.


Mai multe echipe de criminaliști și un procuror militar se deplasează spre locul în care a fost găsit bărbatul fără viață.


Colegii jandarmului nu au găsit vreun bilet prin care bărbatul să-și fi justificat gestul.


Subofițerul era tatăl unui copil și lucra de câțiva ani în Argeș, acolo unde se transferase din Capitală. Din momentul transferului și până astăzi, el a lucrat la acel post de pază de la Barajul Vidraru.


Sursa: antena3.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2807 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2456 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3062 secunde