Jaguar XE va fi lansat la Constanța

542
Jaguar XE va fi lansat  la Constanța - jaguarxelansarelaconstantaexclus-1433869967.jpg

Articole recomandate

După dezvăluirea oficială din septembrie anul trecut, de la Londra, noul model Jaguar XE a ajuns în România și va fi lansat la Constanța de către Exclusiv Auto, dealer Jaguar.

Cei care doresc să admire bolidul sunt așteptați mâine, 11 iunie, la showroom-ul din stra-da Intrarea Mangaliei numărul 78A, începând cu ora 11.00.

Cu o ofertă de preț ce include trei ani de service gratuit și cinci ani de garanție inte-grală, XE pornește de la un preț de 31.900 euro fără TVA și beneficiază de două motorizări Diesel de 2 litri care dezvoltă 163CP, respectiv, 180CP și trei pe benzină, din care două de 2 litri și una de 3 litri, cea din urmă dezvoltând 340CP.

Vine la pachet cu tehnologii de ultimă generație, precum Head Up Display, All Surface Progress Control și, desigur, o interfață a sistemului de infotainment ce permite conectarea cu telefonul mobil.

XE este ușor, puternic și economic, în 5,1 secunde accelerând de pe loc până la

100 km/h, în condițiile în care consumul datorită motorizărilor Ingenium înregistrează valori de 3,8 litri la suta de kilometri parcurși, emisiile de CO2 fiind și ele reduse - 99 g/km. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5201 secunde