Jaf la Constanța! I-au furat mașina, după ce l-au amenințat cu un pistol și un cuțit

2032

Articole de la același autor

UPDATE / Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța Constanța, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și tâlhărie calificată.

Cercetările vor fi continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigației Criminale al IPJ Constanța. În prezent, se fac cercetări la fața locului.



Un bărbat din Constanța a rămas fără mașină în această dimineață, fiindu-i furată de doi tineri de 16 și 19 ani.

În această dimineață, în localitatea Mihai Viteazu, prin apel 112, a fost sesizat faptul că un bărbat, de 45 de ani, ar fi fost amenințat cu un pistol airsoft și un obiect înțepător de către doi tineri, care i-ar fi sustras acestuia autoturismul, ulterior părăsind zona.

Polițiștii constănțeni au constituit filtre rutiere în localitățile limitrofe zonei producerii incidentului, iar în aproximativ jumătate de oră, persoanele în cauză au fost depistate pe DN 22, între localitățile Oituz și Sibioara din județul Constanța.

Tinerii au 16, respectiv 19 ani și sunt din Tulcea, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri, în vederea continuării cercetărilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4245 secunde