ITM. Trei dintre tinerele care lucrau la Beirut nu erau angajate cu forme legale

3221
2
ITM. Trei dintre tinerele care lucrau la Beirut nu erau angajate cu forme legale - beirut-1396794349.jpg

Articole recomandate

Trei dintre tinerele care lucrau la restaurantul din Constanța, ars în incendiul de sâmbătă noapte, nu erau angajate cu forme legale, două având contractele expirate, iar a treia neavând niciun act încheiat cu angajatorul.


Cele trei tinere care au decedat în incendiul de la restaurantul din Constanța, precum și fata care a fost transportată în stare critică la București lucrau în localul respectiv.


Șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanța, Eugen Bola, a declarat, astăzi, pentru MEDIAFAX că una dintre cele patru tinere avea contract de muncă încheiat pe o întreprindere individuală, urmând să se stabilească dacă este vorba de firma care deține localul respectiv sau altă societate.


Alte două tinere aveau contractele de muncă expirate în toamna anului trecut, iar cea de-a patra nu avea niciun fel de act încheiat cu angajatorul.


Inspectorii de muncă urmează să se întâlnească, luni, cu administratorul restaurantului, pentru a verifica documentele societății, iar în cazul în care vor fi găsite nereguli, vor fi luate măsurile care se impun, a precizat Eugen Bola.


Sursa: Mediafax


Comentează știrea

kiki
6 aprilie 2014
PUSCARIA

Eu in primul rind le-as face dosar penal alora de la ITM. Am inteles ca una din fete lucra acolo de 8 ani. In astia 8 ani, cite controale seara au fost facute de ITM ?? Nici unul. Toti inchid ochii iau spaga si dau avize. Repet, eu as rade ITM-ul in cazul asta.

gogu
6 aprilie 2014
...

balbaiala balbaiala, poate dorm linistiti aia care luau spaga de la ITM sau cei cu avizele la instalatia electrica etc care au inchis ochii altfel se evita aceasta tragedie. acum va fi putin zgomot dar se va tergiversa in purul stil grotesc romanesc si nimeni nu va fi vinovat...poate fetele ca nu aveau contract de munca.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.29 secunde