ITM cercetează noi accidente de muncă

186
ITM cercetează noi accidente de muncă - accidentmuncasursaaskduke-1591034736.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Constanța cercetează, la acest moment, mai multe accidente care au avut loc la sediul a diferite firme din județ. Astfel, zilele trecute, un asamblator-montator din oraș s-a urcat pe o schelă, dar, din nefericire, aceasta s-a răsturnat și lucrătorul s-a accidentat la nivelul membrelor superioare. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Mangalia pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Un alt accident de muncă s-a petrecut în cazul unei femei care s-a tăiat la picioare, ca urmare a spargerii unei foi de sticlă. Din acest motiv, ea a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În prezent, ambele accidente se află în curs de cercetare de către o comisie numită de către firmele la care angajații își desfășoară activitatea. După finalizarea cercetării, dosarele întocmite de comisia numită de către angajator vor fi înaintate pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă, care le va analiza, le va aviza sau, în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4021 secunde