Îți iei mașină fără să-i verifici proveniența? Rămâi și fără ea, și fără bani!

196
Îți iei mașină fără să-i verifici proveniența? Rămâi și fără ea, și fără bani! - ddd-1580728720.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit și indisponibilizat un autoturism, marca Tesla, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia. Pe 31 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, în timpul desfășurării unei misiuni specifice, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și a Infracționalității Transfrontaliere - I.T.P.F. Iași au observat, pe comunicația Vaslui-Iași, un autoturism marca Tesla, înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 38 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia, din data de 09 ianuarie a.c.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul în luna martie a anului 2019 din Norvegia, prin intermediul unui cetățean român, și nu știa că acesta ar fi fost căutat de autorități.

În cauză, mașina în valoare de aproximativ 255.000 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Ianuarie 2020
Stire din Sport : Norvegia, în semifinalele EHF Euro 2020
Pagina a fost generata in 0.4671 secunde