ISU: Cele mai multe incendii izbucnesc din cauza oamenilor!

311
ISU: Cele mai multe incendii  izbucnesc din cauza oamenilor! - isucelemaimulteincendii-1399482680.jpg

Articole de la același autor

Pompierii constănțeni atrag atenția! Din 155 de incendii izbucnite în județul Constanța în primele patru luni ale anului 2014, mai mult de jumătate dintre ele, mai exact 84, au fost din cauza populației.

Pentru evitarea producerii incendiilor în locuințe, imobile, spații comune de locuit se impune respectarea unor măsuri pe care fiecare cetățean trebuie să le aibă în vedere. De aceea, specialiștii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea atrag atenția cetățenilor cu câteva sfaturi utile, care ar putea fi salvatoare de bunuri și de vieți.

"La instalațiile electrice improvizate, nu utilizați siguranțe electrice improvizate pentru că prezintă un pericol de incendiu; evitați să folosiți conductoare electrice neizolate, ștechere sau prize defecte; pentru remedierea defecțiunilor la instalațiile electrice, apelați numai la persoane autorizate", spun reprezentanții ISU Dobrogea.

În ceea ce privește fumatul, specialiștii vă sfătuiesc să nu aruncați la întâmplare resturile de la țigări și în niciun caz înainte de a fi stinse complet. Încercați să aveți propriul loc pentru fumat chiar și în casa sau gospodăria proprie și nu uitați că fumatul este interzis în încăperile în care sunt depozitate materiale combustibile sau lichide inflamabile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8146 secunde