IPS Teodosie l-a recompensat pe salvatorul de pe lacul Tăbăcărie

Vineri, 28 Februarie 2020
579
IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a recompensat astăzi dragostea față de semeni a constănțeanului Ristea Sercin, acordându-i Diploma de Recunoștință, o Biblie, o icoană cu Mântuitorul Iisus Hristos și o carte de învățătură de credință, editată de către Institutul Biblic și de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române.

IPS Teodosie a fost impresionat de dragostea copleșitoare și de curajul salvatorului și a arătat că, deși este de religie islamică, domnul Sercin a considerat că aproapele nostru este orice om de orice religie, cum a arătat Mântuitorul. Deși mulți priveau, nimeni nu s-a încumetat la gestul salvator, iar Dumnezeu l-a ales pe Sercin să facă această faptă bună.

Domnul Sercin Ristea a relatat Arhiepiscopului cum s-a întâmplat accidentul și a mărturisit că "n-a mai văzut nimic" atunci când a aflat că este vorba de un copil, deși apa era foarte rece.

Reamintim că, în data de 25 februarie, Ristea Sercin a salvat de la moarte două persoane captive, aflate într-o mașină căzută în lacul Tăbăcărie. Este vorba despre un copil de 9 ani și un bărbat de 63 de ani.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2268 secunde