ÎPS Teodosie, amendat de Poliție de două ori într-o singură zi. "Amenzile sunt ilegale!"

1487
ÎPS Teodosie, amendat de Poliție de două ori într-o singură zi.

Articole de la același autor

Luni dimineață, 24 ianuarie, în jurul orei 8,00, polițiștii din cadrul Secției 3 l-au amendat pe Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, surprins în incinta unei biserici, deși Direcția de Sănătate Publică a emis pe numele său o decizie de carantinare, după ce a fost contact direct cu o persoană confirmată cu COVID 19.

„În jurul orei 8.00, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat, în interiorul unei biserici din municipiul Constanța, un bărbat, de 66 de ani, care nu a respectat prevederile legale în ceea ce privește măsurile de carantină, conform Legii 55/2020”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

După doar câteva ore, mai precis la ora 11.00, polițiștii de la aceeași secție l-au surprins din nou pe bărbat pe strada Arhiepiscopiei din municipiul Constanța. Din nou, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Potrivit unor surse, măsura carantinării ar fi fost dispusă începând de joi, 20 ianuarie. 



"Amenzile date IPS Teodosie sunt ilegale"



"Din surse oficiale, vă informăm că decizia de carantinare a IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de către DSP București a sosit în email-ul personal al IPS în jurul orei 13.00. Aceasta i-a fost adusă la cunoștință în jurul orei 15.00, în cadrul unui eveniment la care IPS participa. În măsura în care amenzile date IPS Teodosie sunt reale, căci până acum nu ni s-a comunicat nimic oficial, considerăm că acestea sunt ilegale, fiind date înaintea aducerii la cunoștință a deciziei de carantinare.

Ca atare, vor fi contestate. E absurd să fii amendat fără să fii vinovat", au transmis reprezentanţii Biroului de Comunicare de la Arhiepiscopia Tomisului.   



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3618 secunde