ÎNVĂȚĂTOARE din Constanța, ACUZATĂ DE PROXENETISM! A racolat o elevă de 13 ani!

1183
ÎNVĂȚĂTOARE din Constanța, ACUZATĂ DE PROXENETISM! A racolat o elevă de 13 ani! - profesoara-1351078948.jpg

O învățătoare din satul Sinoe este suspectată că ar face parte dintr-un grup de proxeneți. Aurelia Grosu, în vârstă de 23 de ani, este cadru didactic la Școala cu clasele I-VIII Sinoe.

Trei persoane au fost reținute în urma descinderilor de ieri, la o rețea de prostituție și proxenetism. Procurorii DIICOT Constanța au audiat 18 persoane, până seara târziu, la final stabilind că se impune cercetarea penală a zece persoane; pentru cinci dintre acestea s-a dispus măsura de a nu părăsi localitatea, în vreme ce trei au fost reținute și urmează să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Suspecții sunt acuzați de trafic cu minori, proxenetism și pornografie infantilă prin sisteme informatice. Reamintim că, ieri dimineață, polițiștii au descins la zece adrese din Constanța, unde aveau informații că se practica videochat-ul, iar tinerele, dintre care două minore, în vârstă de 13 și respectiv 17 ani, erau obligate să se prostitueze.

Surse din cadrul anchetei au declarat că una dintre victime, o fetiță în vârstă de 13 ani, a fost recrutată de Aurelia Grosu. Femeia este acuzată că a recrutat-o pe tânăra din localitate și a transportat-o celorlalți suspecți, în vederea exploatării sexuale.

CITEȘTE ȘI ce spun colegii învățătoarei acuzate


CITEȘTE ȘI: Cum își racola învățătoarea elevii


Vom reveni cu detalii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3426 secunde