Înșelăciuni prin metoda Accidentul de peste 400.000 de lei

232
Înșelăciuni prin metoda Accidentul de peste 400.000 de lei - metodaaccidentul-1450474349.jpg

Articole de la același autor

Cu mințile odihnite, opt indivizi aflați în spatele gratiilor au înșelat zeci de bătrâni de pe raza județului Constanța. Cu ajutorul altor 16 persoane aflate în libertate suspecții și-au umplut buzunarele cu peste 400.000 de lei. Victimele sigure ale acestora au fost bătrânii care atunci când auzeau că fiul, fiica sau o rudă apropiată a provocat un accident rutier și are nevoie de ajutor aruncau banii fără a pune prea multe întrebări.

Ofițerii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au finalizat cercetările în cazul celor 24 de suspecți care au acționat prin această metodă. Indivizii au tras pe sfoară 42 de constănțeni, prejudiciul fiind recuperat parțial. De asemenea, pentru recuperarea întregii valori, oamenii legii au pus sechestrul asupra conturilor bancare ale suspecților, precum și asupra bunurilor mobile și imobile ale acestora.

"Reamintim că, în cursul lunii iunie 2015, unul dintre membrii grupării a fost prins în flagrant delict, în timpul comiterii unei fapte, iar ulterior, au fost identificați și alții, fiind efectuate percheziții, la data de 19 august 2015, la domiciliile acestora și într-un penitenciar.

La data de 17 decembrie, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere de trimitere în judecată a celor 24, din care 11 în stare de arest preventiv, 10 sub control judiciar și 3 în stare de libertate", au declarat ag șef adjunct Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.474 secunde