Inima elevei din tabăra de la Bușteni bate singură după mai multe ore de masaj cardiac

891
Inima elevei din tabăra de la Bușteni bate singură după mai multe ore de masaj cardiac - 4ef677181e68a512600aa48eb45ec3b6-1357663780.jpg

Inima elevei de 13 ani, care ar fi căzut de la etajul unei vile din Bușteni, bate singură, după mai multe ore în care medicii de la spitalul din Sinaia i-au făcut masaj cardiac extern, însă fata respiră în continuare cu ajutorul unui aparat, transmite realitatea.net

Directorul medical al Spitalului Orășenesc Sinaia, medicul Constantin Roman Tămăduianu, a declarat că fata respiră în continuare cu ajutorul unui aparat, dar că inima ei bate acum singură, medicii renunțând la masajul cardiac extern.


Timp de mai multe ore inima fetei a bătut susținută de masajul cardiac extern făcut de medicii de la SMURD și de cei de la centrul de primiri urgențe al spitalului.


Medicii de la unitatea spitalicească au reușit să crească temperatura corpului fetei la aproximativ 31 de grade, cu peste zece grade în plus față de cât avea fata în momentul în care a fost găsită.


Directorul medical al Spitalului din Sinaia a mai declarat că pacienta este asistată în permanență de trei medici, între care un specialist în terapie intensivă și doi specialiști în medicina de urgență.


Fata va fi transportată la o unitate sanitară din București doar în momentul în care transportul nu va prezenta vreun risc pentru viața ei.


Familia fetei se află la spitalul din Sinaia, au declarat surse din unitatea sanitară, completează sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Gigi Chiru spune că a votat cu inima
Pagina a fost generata in 0.404 secunde