Infractorul scăpat de polițiști în momentul încătușării a fost găsit

149
Infractorul scăpat de polițiști în momentul încătușării a fost găsit - retinut32094600-1509281233.jpg

Articole recomandate

Individul care a avut pe urmele lui zeci de polițiști din Timișoara, de care a reușit să scape după ce a lovit trei mașini parcate, a fost prins la distanță de mai bine de o săptămână de la incident. El fusese ajutat de mai mulți prieteni romi să fugă de poliție. Duminică, oamenii legii l-au descoperit în Piața Mehala, un loc din Timișoara unde se vând mașini second-hand și biciclete, dar și alte obiecte, fie noi, fie la mâna a doua. Bărbatul este suspect de furturi din autoturisme.


În seara de 19 octombrie, zeci de polițiști și mascați din Timișoara au pornit în urmărire după un infractor care avea emis pe numele lui un mandat de aducere. El este suspect de mai multe furturi din mașini.

Oamenii legii l-au reperat în trafic, dar individul a reușit să fugă, în drumul lui spre libertate lovind trei mașini parcate. Polițiștii l-au prins, i-au pus cătușele, dar au fost înconjurați de mai mulți prieteni de-ai acestuia, de etnie romă, așa că individul a reușit să fugă. Unul dintre polițiștii porniți în urmărire a fost lovit, iar mai multe persoane au fost duse la audieri.

Duminica aceasta, în urma investigațiilor făcute de oamenii legii, individul care a reușit să le fugă de sub nas polițiștilor a fost depistat în Piața Mehala.

"Bărbatul pe numele căruia a fost emis un mandat de aducere în evenimentul din 19 octombrie a fost depistat de polițiști și va fi reținut pentru 24 de ore. În urma investigațiilor efectuate de polițiști, el a fost depistat pe raza municipiului Timișoara, în Piața Mehala", transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.

Bărbatul este cercetat pentru furt calificat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6335 secunde