Infractori din Constanța, urmăriți național de Poliția Română

367

Articole de la același autor

Mai mulți constănțeni care au comis infracțiuni în alte județe ale țării iar apoi s-au făcut nevăzuți sunt dați în urmărire națională de Poliția Română, în acest moment. Printre aceștia sunt bărbați acuzați de furturi, comise atât în țară cât și peste hotare, de trafic cu stupefiante sau acte de violență.

Laurențiu Samu, în vârstă de 38 de ani, este originar din localitatea constănțeană Topraisar, iar în prezent este dat în urmărire internațională pentru furt. Potrivit polițiștilor, pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare de către autoritățile spaniole, pentru comiterea infracțiunii de furt.

Un alt constănțean dat în urmărire este Omer Mustafa, de 38 de ani, din Medgidia. Acesta a fost condamnat la închisoare de Tribunalul București, la un an de închisoare pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor.

Polițiștii îl caută și pe Cristinel Constantin, de 49 de ani, condamnat la nouă luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, violență în familie și nerespectarea ordinului de protecție. Acesta însă s-a făcut nevăzut. De negăsit este și Ionuț Alexandru Damian, de 33 de ani, condamnat de Judecătoria Buzău la un an și nouă luni de închisoare pentru furt calificat. Tot pentru furt a fost condamnat și Gabriel Mușat, de 25 de ani; și acesta este de asemenea dat în urmărire națională. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3181 secunde