Infracțiuni rutiere, la ordinea zilei

458
2
Infracțiuni rutiere,  la ordinea zilei - infractiunirutiere-1477670375.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au tras pe dreapta mai mulți șoferi, pentru a verifica dacă aceștia circulă pe drumurile publice în legalitate. Din nefericire pentru ei, mulți conducători auto au fost depistați pe picior greșit, fie beți la volan, fie circulând fără permis, sau chiar fără acte pentru mijlocul de transport în care se aflau.

Un exemplu în acest sens este un tânăr șofer de 29 de ani, din localitatea Viișoara, pe care polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța, Postul de Poliție Valu lui Traian, l-au depistat la volanul unui autoturism, pe strada Soarelui din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Un alt exemplu concludent este cel al unui șofer de numai 20 de ani, din orașul Ovidiu, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada Poiana din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele ambilor șoferi au fost întocmite dosare penale. 

Comentează știrea

Sofer disciplinat
30 octombrie 2016
Politistii de la Rutiera...o specie pe cale de disparitie!

Pe fondul scaderii accidentelor la nivelul judetului Constanta, zice Politia Rutiera, politistii care pana acum 1 an erau omniprezenti cu radarele si cu Loganurile neinscriptionate pe la trecerile de pietoni la panda...astazi nu mai vad masini de Politie Circulatie pe steada...mai multe vad de la Politia Locala care nu fac decat sa consume benzina sau motorina degeaba...doar in patrulare îi vad...ca procese verbale intocmite nu!!! Prefer un stat politienesc...decat asa zisa siguranta si liniste care predomina pe soselele din Romania!!! Daca pana acum îi inhjuram pe politisti ca stau la panda, ca sunt niste japcagii, parca incepe sa imi fie dor de ei! Parca imi vine sa nu imi mai pun centura, parca imi vibe sa calc mai tare pedala de acceleratie, parca imi vina sa calc si linia continiua, ca ce? O turtesc?

Sofer disciplinat
30 octombrie 2016
Politistii de la Rutiera...o specie pe cale de disparitie!

Pe fondul scaderii accidentelor la nivelul judetului Constanta, zice Politia Rutiera, politistii care pana acum 1 an erau omniprezenti cu radarele si cu Loganurile neinscriptionate pe la trecerile de pietoni la panda...astazi nu mai vad masini de Politie Circulatie pe strada...mai multe vad de la Politia Locala care nu fac decat sa consume benzina sau motorina degeaba...doar in patrulare îi vad...ca procese verbale sa intocmeasca nu!!! Prefer un stat politienesc...decat asa zisa siguranta si liniste care predomina pe soselele din Romania!!! Daca pana acum îi injuram pe politisti ca stau la panda, ca sunt niste japcagii, spagagii, parca incepe sa imi fie dor de ei! Parca imi vine sa nu imi mai pun centura, parca imi vine sa calc mai tare pedala de acceleratie, parca imi vina sa calc si linia continiua, ca ce? O turtesc? Totusi lipsa scaderii accidentelor este determinata de sporirea atentiei soferilor datorate cresterii asigurarilor, a banilor din ce in ce mai putini pentru o polita casco, a timpului petrecut in service daca o ai lovita, a cresterii pretului reparatiilor. Toate acestea îi fac pe soferi sa caste ochii mai mult, ca daca nu ai masina, cine esti? Nimeni!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8652 secunde