Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii constănţeni

319
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii constănţeni - 1-1604940278.jpg

Articole de la același autor

La data de 7 noiembrie , în jurul orei 17.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Vadului din orașul Hârșova, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


La data de 7 noiembrie , în jurul orei 18.35, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pinilor din municipiul Medgidia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


La data de 7 noiembrie, în jurul orei 20.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 391 A, în localitatea Băneasa, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


La data de 7 noiembrie, în jurul orei 20.45, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Steagului din localitatea Comana, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


La data de 7 noiembrie, în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un moped pe strada Stejarului din comuna Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 22.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pandurului din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. 


La data de 8 noiembrie, în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mereni au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Libertării din localitatea Mereni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


La data de 8 noiembrie, în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1979 secunde