Informații de ULTIMĂ ORĂ de la Ministerul Apărării. 140 de militari români, în 15 misiuni în derulare

7505
Informații de ULTIMĂ ORĂ de la Ministerul Apărării. 140 de militari români, în 15 misiuni în derulare - armata-1584968536.jpg

Articole de la același autor

Forțe și mijloace aparținând Ministerului Apărării Naționale acționează, împreună cu instituțiile cu responsabilități în domeniu, pentru limitarea răspândirii virusului Covid-19.

La această oră, sunt în derulare 15 misiuni, în care sunt implicați peste 140 de militari cu circa 100 de mijloace tehnice, printre care se numără operaționalizarea, din punct de vedere administrativ, a formațiunii medicale ROL 2 în incinta Institutului Național de Gerontologie și Geriatrie "Ana Aslan" Otopeni, asigurarea unei rețele de calculatoare pentru Ministerul Sănătății și realizarea unor acțiuni de triaj epidemiologic, informează Biroul de presă al MApN.

Amenajările interioare ale corturilor și saloanelor de specialitate ale formațiunii medicale ROL 2 vor fi finalizate în cursul zilei de astăzi, 23 martie, urmând ca, în cel mai scurt timp, să fie branșată la utilități. Din punct de vedere medical, spitalul ROL 2 va fi funcțional după instalarea aparaturii medicale și parcurgerea etapelor de autorizare și acreditare. Totodată, în garnizoanele din țară, instituțiile medicale militare funcționează la capacitate maximă.

XXX

Tot astăzi, două aeronave ale Forțelor Aeriene Române vor executa zboruri pentru aducerea, în România, a unor echipamente de protecție medicală din Germania (cu o aeronavă C-130 Hercules) și Turcia (cu o aeronavă C-27 J Spartan). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4981 secunde