Informație de ultimă oră despre cei doi copii loviți de mașina derapată

456
Informație de ultimă oră despre cei doi copii loviți de mașina derapată - accidentmoeciu100689294001-1526986491.jpg

Articole recomandate

Accident grav cu 3 copii, după ce o mașină a derapat. Trei copii și un adult au fost răniți grav, în această dimineață, într-un accident produs la ieșire din Văleni către Măneciu, pe DN1A.


UPDATE 11,40: Doi dintre minorii implicați în accidentul din această dimineață, de la Maneciu, vor fi transportați la Spitalul Bagdasar din București. Copilul în vârstă de 1 an urmează să fie transportat cu elicopterul Smurd, iar celălalt cu ambulanța, cu medic. Cei doi minori se află în stare gravă, informează Realitatea de Prahova.

O mașină în care se afla o femeie însoțită de un copil de un an s-a răsturnat. Ceilalți doi copii erau pietoni, se îndreptau spre școală și au fost acroșați de autoturismul scăpat de sub control. Traficul în zonă a fost blocat.

Copilul de 11 ani se află în stare foarte gravă, fiind în comă și intubat.

"În accidentul rutier au fost implicate un autoturism și 2 pietoni, sunt 4 victime. Unul dintre copii este în coma. Copiii au 7 și 11 ani, acesta din urma aflându-se în stare gravă, inconstient, în comă, intubat de medici. Al doilea, un traumatism cranio-cerebral, la spital, micuțul de 1 an are hematom la cap, iar mama lui, care se afla la volan are un traumatism lombar", a declarat la Realitatea TV purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, citează realitatea.net







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7555 secunde