INFORMAȚIE BOMBĂ! Profesorul găsit împușcat fusese reclamat de o elevă care susține că a avut relații intime cu el

2131
INFORMAȚIE BOMBĂ! Profesorul găsit împușcat fusese reclamat de o elevă care susține că a avut relații intime cu el - criminalisti21324916623-1505819818.jpg

Articole recomandate

Profesorul din orașul Breaza, județul Prahova, găsit mort la sfârșitul săptămânii trecute de tatăl său, fusese reclamat de o elevă care susține că a avut relații intime cu el.

Sursele citate de adevarul.ro au precizat că adolescenta este elevă de gimnaziu și susține că a avut relații sexuale cu dascălul în vârstă de 42 de ani. 


xxx


Un bărbat în vârstă de 42 de ani din orașul Breaza a fost găsit împușcat, vineri, tatăl său fiind cel care care i-a descoperit cadavrul și a alertat Poliția. 


Prima ipoteză a anchetatorilor este că bărbatul, care era profesor, s-a sinucis. Potrivit unor surse judiciare, tatăl bărbatului în vârstă de 42 de ani a sunat la 112 și a anunțat că l-a găsit pe acesta împușcat în locuința sa din cartierul Nistorești al orașului Breaza. 


La fața locului au fost trimise două echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanță Prahova, însă medicul și asistentul nu au putut face altceva decât să constate decesul. Reprezentanți ai Poliției Prahova au declarat pentru News.ro că bărbatul era profesor. Cazul a fost preluat de către procurori, care urmează să stabilească proveniența armei folosite. 


Prima ipoteză a anchetatorilor este aceea a unei sinucideri, au precizat sursele citate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1427 secunde