Informația zilei despre românul rănit grav în atacul din Las Vegas

240
Informația zilei despre românul rănit grav în atacul din Las Vegas - lucaiclodeanromanranitlasvegas1-1507014348.jpg

Articole recomandate

Luca Andrei Iclodean, în vârstă de 23 de ani, se numără printre cei 527 de oameni răniți în atacul armat din Las Vegas, în care 59 de persoane au fost ucise. Tânărul a fost supus unei operații foarte dificile, dar a trecut cu bine peste intervenție, iar starea lui este bună. 


Luca lucra la barul de zi de la Mandalay, în momentul în care Stephen Paddock a început să mitralieze oamenii adunați la concert. Unul din gloanțe a ricoșat și a intrat pe sub umărul stâng, și i-a atins coloana vertebrală. Medicii care l-au operat i-au tăiat doi lobi din plămânul drept, iar operația a fost un succes.


Starea lui Luca, internat la terapie intensivă, la Valley Hospital, este bună, este conștient, poate vorbi, iar moralul său foarte ridicat. Este susținut de familie, dar și de Lia Robert, consulul onorific al României în Las Vegas, care l-a vizitat pe Luca în spital. Lia Roberts este, de altfel, care care asigută legătura între autorități și familia tânărului român.

Luca Andrei Iclodean locuiește de mai mulți ani în Las Vegas, unde s-a mutat alături de părinții săi, de origine română.

Mama lui Luca este cea care a anunțat că fiul ei a fost grav rănit în atacul sângeros din Las Vegas. După operație, aceasta a publicat un mesaj pe o rețea de socializare în care a spus că Luca a avut câteva momente dificile după operație, dar a trecut cu bine peste ele. Potrivit acesteia, tânărul s-a arătat impresionat de valul de mesaje pe care le-a primit pe rețeaua de socializare, a început să plângă și a format cu mâinile semnul unei inimi.


sursa: libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3077 secunde