Infirmieră găsită beată în timpul serviciului: Femeia a fost prinsă cu o alcoolemie record de 3,43

274
Infirmieră găsită beată în timpul serviciului: Femeia a fost prinsă cu o alcoolemie record de 3,43 - beata-1575490070.jpg

Articole recomandate

O infirmieră de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iași a fost prinsă băută în timpul serviciului. Femeia avea o alcoolemie de 3,43 mg/l în sânge. Mai mult, colegii femeii susțin că nu este prima dată cînd ea merge băută la serviciu.


Femeia a fost prinsă băută în timpul programului, iar colegii ei au anunțat conducerea spitalului că aceasta miroase a alcool.


Infirmiera lucrează de un an și 7 luni în secția de diabet a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iași.


"Eram în spital, în jurul orei 18.30, a fost anunțată directoarea de îngrijiri care era lângă mine, ea mi-a comunicat și atunci am plecat imediat împreună cu dânsa în secție. Doamna avea manifestări specifice unui om care a consumat alcool. Am avut o discuție scurtă, am încercat cumva, ea s-a speriat, am mers către UPU. Inițial nu a vrut să meargă, am convins-o ușor, cu vorbă bună. I s-a luat alcoolemia, am rămas stupefiat și eu, văzând cifra respectivă, care era peste trei. Era dintr-un sat mărginaș municipiului Iași, nu putea sa plece la ora aia. Se făcuse ora 19. Am oprit-o la spital, în grija medicului de gardă", a declarat managerul Spitalului Sfântul Spiridon, Ioan Bârliba.


Femeia avea o alcoolemie de 3,43 mg/l alcool pur în sânge.


Colegii infirmierei au spus că nu este prima dată când aceasta e băută la serviciu, dar niciodată starea ei nu ar fi fost atât de gravă.


Managerul a cerut o anchetă a comisiei de disciplină, iar până la finalizarea verificărilor femeia va lucra doar în timpul zilei, sub supraveghere.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6666 secunde