Infarct la volan, pe caniculă. Șofer mort, după ce a pierdut controlul volanului

2242
Infarct la volan, pe caniculă. Șofer mort, după ce a pierdut controlul volanului - soferdecedat54709000-1501947313.jpg
Un bărbat de 61 de ani a murit sâmbătă, după ce a pierdut controlul volanului pe DN 2B, între localitățile Lacu Sărat și Silistraru. Lui i s-ar fi făcut rău din cauza caniculei, a intrat cu mașina într-un lan de floarea-soarelui, apoi s-a oprit într-un canal de irigații, potrivit IPJ Brăila, scrie realitatea.net


În mașină se afla soția lui, care le-a povestit polițiștilor că bărbatului i s-a făcut rău din cauza căldurii și nu a mai putut stăpâni mașina. Autoturismul a ieșit de pe șosea, a mers câțiva metri printr-un lan de floarea-soarelui, după care s-a oprit într-un canal, impact în urma căruia șoferul a rămas încarcerat.

Potrivit soției victimei, bărbatul s-ar fi simțit rău încă de dimineață, deși în momentul în care i-a venit rău la volan aerul condiționat al mașinii funcționa.

Martorii au sunat la 112 și au scos-o pe femeie din autoturism, ea suferind leziuni minore, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Un echipaj de la Descarcerare a reușit să îl scoată și pe șofer din autoturism, acesta fiind preluat de SMURD și transportat în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență, unde însă a decedat, anunță Agerpres.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6876 secunde