Percheziții în județul Constanța

Indicatoare rutiere și cartușe, găsite la doi hoți

224
Indicatoare rutiere și cartușe, găsite la doi hoți - politia21361703373-1361750621.jpg
Două percheziții domiciliare, realizate de polițiști la sfârșitul săptămânii trecute, au dus la descoperiri neașteptate: bărbații căutați pentru un furt aveau ascunse, acasă, mai multe indicatoare rutiere. 

La sfârșitul lunii ianuarie, baza sportivă ce se construiește în satul Negureni, ce aparține de comuna Băneasa, a fost jefuită. Hoții au furat tot ce au putut căra: materiale de construcție, cabluri, scule, prejudiciul total fiind estimat la peste 5.000 de lei. După aproximativ o lună de cercetări, polițiștii au aflat cine a dat jaful, iar în sfârșitul de săptămână care a trecut, au descins în locuințele suspecților, în satul Negureni. Perchezițiile au fost realizate de polițiști din Băneasa, Adamclisi și Dobromir. 

În locuințele celor doi suspecți au fost găsite o parte din bunurile furate, dar și opt indicatoare rutiere - despre care oamenii legii au stabilit că au fost furate, luna aceasta, de pe DN 3, din zona Băneasa. De asemenea, au fost găsite un cartuș de tip Brenek, de calibru 12 mm și un glonț de calibru 7,62 mm. 

Suspecții sunt anchetați pentru furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor și urmează să fie prezentați, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, pentru a se stabili dacă vor fi cercetați în libertate sau duși în fața judecătorilor pentru a fi arestați. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0037 secunde