INCREDIBIL: Copii cercetați de Poliție după ce și-au terorizat o colegă!

229
INCREDIBIL: Copii cercetați de Poliție după ce și-au terorizat o colegă! - ddd-1580125115.jpg

Articole recomandate

Doi copii cu vârste de 13 și 15 ani sunt cercetați de polițiștii din Galați, după ce au trimis peste 700 de mesaje de amenințare, unele chiar cu moartea, unei fete de 13 ani. Unul dintre ei este coleg de școală al fetei, iar celălalt este elev la un liceu din oraș, potrivit Digi 24.

După o anchetă care a durat câteva săptămâni, anchetatorii au aflat că amenințările au fost făcute de un coleg de școală al fetei și de un prieten al său, elev la un liceu din Galați. După ce au fost identificați, cei doi au fost audiați și acum sunt cercetați pentru amenințare. Agresorii au 13 ani și 15 ani, iar pentru descoperirea lor au fost făcute numeroase percheziții informatice, interceptări și audieri.

Polițiștii au deschis o anchetă după ce au aflat că o fată de 13 ani din județul Galați a primit peste 700 de mesaje de amenințare. SMS-urile au fost trimise prin intermediul unei aplicații, realizată de o firmă din Germania, cu ajutorul căreia identitatea expeditorului rămâne secretă. Mesajele i-au îngrozit pe părinții fetei, care s-au adresat poliției.

"Știu că ești singură în casă, jur că vin după tine", scrie într-un mesaj, în timp ce în altul, agresorul încearcă să o convingă pe fată să nu anunțe Poliția. "Dacă vine poliția, jur că te omor, jur pe copiii mei că te omor." Chiar și după ce polițiștii au început ancheta, amenințările au continuat: "Vreau o noapte cu tine pentru că-mi place de tine și știu că a venit Poliția la tine dar nu o să recunosc niciodată că eu am fost. Știu că nu vii în seara asta și dacă vii cu altcineva, așa că nu ne mai vedem, dar tot o să te omor. Mesajul ăsta a fost cel mai sincer mesaj care l-am scris vreodată".

Amenințările au început în preajma Crăciunului și au fost trimise până la începutul lunii ianuarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6085 secunde