INCONȘTIENȚĂ: A plecat de la spital cu taxiul, deși era diagnosticat cu coronavirus

374
INCONȘTIENȚĂ: A plecat de la spital cu taxiul, deși era diagnosticat cu coronavirus - dd-1585648018.jpg

Articole recomandate

Procurorii din Suceava au deschis un dosar penal în cazul unui bătrân de 79 de ani, diagnosticat cu infecție cu noul coronavirus, care a plecat de la spital cu un taxi, deși medicii stabiliseră ca el să fie transportat la domiciliu cu o ambulanță special, transmite Agerpres.

"În fapt, s-a reținut că, la data de 29.03.2019, unei persoane de sex masculin din localitatea Văratic, oraș Salcea, județul Suceava, în vârstă de 79 ani, diagnosticat cu infecție COVID-19, datorită evoluției favorabile a bolii, i-au fost întocmite documentele de externare din Spitalul Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava - Secția de Boli Infecțioase, i-a fost prescris tratamentul medicamentos și i s-a pus în vedere să aștepte, pentru a fi transportat la domiciliu cu o ambulanță specială și însoțit de echipajul medical. Potrivit actului de sesizare, acesta nu s-a conformat situației impuse de către medicul curant și, fără acordul personalului medical, a părăsit incinta Secției de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava și a plecat către localitatea de domiciliu cu un autoturism taxi", se arată într-un comunicat al Parchetului.

Poliția Orașului Salcea efectuează în acest caz cercetări, in rem, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5245 secunde