Incident tragic la Oneşti. Un bărbat de 68 de ani a luat ostatici doi meșteri

419
Incident tragic la Oneşti. Un bărbat de 68 de ani a luat ostatici doi meșteri - politia-1614619670.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 60 de ani din Onești a sechestrat, astăzi, într-o locuință din Onești, doi bărbați care efectuau lucrări la un imobil, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bacău, citat de Digi24.


Un bărbat a murit, la Onești, în județul Bacău, și alți doi sunt răniți în urma unui conflict în timpul căruia a avut loc o sechestrare de persoane. Doi muncitori au fost sechestrați într-o locuință de fostul proprietar al imobilului, care ar fi avut nemulțumiri în legătură cu lucrări executate de aceștia în trecut. 


Poliția a fost anunțată de sechestrare de însuși fostul proprietar al imobilului, care are 68 de ani. Polițiștii au venit la locul incidentului, au stat stat de vorbă inițial cu bărbatul, nu s-au înțeles, au intrat peste el și l-au împușcat în picioare.


Înainte de intervenția polițiștilor, proprietarul i-a înjunghiat pe cei doi muncitori. Unul dintre ei a decedat la spital, după ce a intrat de două ori în stop cardiac. Cel de-al doilea muncitor era resuscitat la locul unde a avut loc incidentul, dar deocamdată nu se cunosc detalii despre starea lui, a declarat la Digi24 Anca Băncescu, director medical la Spitalul din Onești.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6507 secunde