Incident grav la Colegiul Național de Artă "Regina Maria". Un elev a agresat o tânără

1239
Incident grav la Colegiul Național de Artă

Articole de la același autor

Conducerea Colegiului Național de Artă "Regina Maria" se reunește, la această oră, pentru a stabili împrejurările în care o tânără ar fi ajuns, ieri, în curtea liceului și ar fi fost agresată de un elev al instituției de învățământ.

Potrivit reprezentanților colegiului, incidentul s-a petrecut miercuri, la orele prânzului, în timpul orelor de curs.

"Ȋn data de 31 octombrie 2018, în jurul orei 13.30, a pătruns pe terenul de sport o fostă elevă a colegiului, în vârstă de 25 de ani, care a intrat în dialog cu un grup de elevi de liceu. Dialogul a degenerat în conflict și unul dintre elevi a agresat-o fizic. Persoana a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost apelat serviciul de urgențe. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor și a transportat persoana la spital", se arată într-un comunicat transmis de conducerea Colegiului "Regina Maria".

Conducerea școlii a informat Inspectoratul Școlar Județean Constanța și a dispus convocarea în regim de urgență a consiliului clasei din care face parte elevul, pentru astăzi, la ora 10.00, în cadrul căruia se vor stabili sancțiunile ce vor fi aplicate conform legislației în vigoare.

Până în prezent, la Poliția Constanța nu a fost depusă nicio plângere împotriva elevului respectiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4449 secunde