Încerca să vândă online un obiect letal! Polițiștii l-au oprit

171
Încerca să vândă online un obiect letal! Polițiștii l-au oprit - dddd-1583403396.jpg

Articole recomandate

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost prins de polițiștii din Olt, după ce a încercat să vândă un pistol contra sumei de 1.000 de lei. El susține că a găsit arma în podul casei și aceasta ar fi aparținut bunicului său, relatează Observator.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Olt, polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Olt s-au sesizat din oficiu, miercuri, cu privire la faptul că o persoană din orașul Drăgănești Olt oferă online spre vânzare un pistol "din Primul Război Mondial", contra sumei de 1.000 de lei.

"În urma cercetărilor efectuate, polițiștii olteni au identificat un bărbat, de 23 ani, din orașul Drăgănești-Olt, care ar fi oferit spre vânzare un revolver funcțional, fără muniție, armă ce face parte din categoria celor letale. Bărbatul ar fi găsit arma în podul casei în care locuiește, existând posibilitatea să fi aparținut bunicului său, care este decedat", au precizat reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili situația de fapt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4324 secunde