Incendiu puternic într-un bloc! Un bărbat a murit

126
Incendiu puternic într-un bloc! Un bărbat a murit - secund21-1544170680.jpg

Articole recomandate

Un bărbat a murit și trei persoane au ajuns la spital intoxicate cu fum în urma unui incendiu produs în noaptea de joi spre vineri într-un bloc din Filiași, informează news.ro. Peste 20 de persoane au fost evacuate, printre care și cinci copii. Focul a fost provocat cel mai probabil de un reșou improvizat, folosit atât pentru încălzire, cât și pentru gătit.

Pompierii au fost solicitați să intervină, în noaptea de joi spre vineri, la un incendiu izbucnit la un apartament dintr-un bloc din Filiași, la fața locului deplasându-se două autospeciale cu apă și spumă de la Stația de Pompieri Craiova și punctul de lucru Filiași, echipaje SMURD și ambulanțe ale Serviciului Județean.

Echipele de intervenție ajunse în zonă au constatat că incendiul era la un apartament la etajul unu dintr-un bloc de patru etaje și se manifesta cu degajare mare de fum.

Peste 20 de persoane au fost evacuate de pompieri, printre care și cinci copii.

În urma incendiului, un bărbat și-a piedut viața. De asemenea, la spital au fost transportate trei persoane intoxicate cu fum. Totodată, patru persoane au fost duse la un hotel de autoritățile locale pentru a-și petrece noaptea.

Pompierii au stabilit că cel mai probabil incendiul a fost provocat de un reșou improvizat, folosit atât pentru gătit, cât și pentru încălzit, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5358 secunde