Încă un mare oraș intră în carantină totală, începând de astăzi. Nevaccinații nu mai au voie să circule după ora 20.00

529
Încă un mare oraș intră în carantină totală, începând de astăzi. Nevaccinații nu mai au voie să circule după ora 20.00 - politia-1633328906.jpg
Restricțiile vor fi înăsprite, începând de astăzi, în Craiova, ținând cont de faptul că, de duminică, rata de incidență a depășit pragul de 7,5 la mia de locuitori. Astfel, craiovenii nevaccinați nu vor avea voie sa mai iasă din casă după ora 20:00 nici în timpul săptămânii.


Persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală pot circula fără restricții în orice interval orar. Nu este necesară declarația pe proprie răspundere, adeverința de la angajator sau legitimația de serviciu.


Persoanele nevaccinate nu pot circula în intervalul orar 20.00 - 5.00, cu anumite excepții care trebuie menționat în declarația pe proprie răspundere.


Magazinele rămân deschise între orele 5.00 - 22.00.


La restaurante, cafenele, săli de fitness, piscine, nunți, botezuri, spectacole și teatru pot merge doar persoanele vaccinate sau cele trecute prin boală, până la ora 24.00.


Competiții sportive în spații închise sau deschise sunt permise doar persoanelor vaccinate sau care au trecut prin boală, doar între orele 5.00 - 24.00, până la 50 % din capacitatea maximă a spațiului, cu distanță de minimum 1 metru între persoane și cu măști de protecție.


Rata de infectare, duminică, în Craiova, era de 7,78 la mia de locuitori.


Pagina a fost generata in 0.41 secunde