Încă un container cu deșeuri trimis din Anglia, găsit în Portul Constanța

346
Încă un container cu deșeuri trimis din Anglia, găsit în Portul Constanța - containerdeseurisursagardadecoas-1584533053.jpg

Articole de la același autor

Ancheta în cazul containerelor cu deșeuri expediate din Marea Britanie în țara noastră continuă. Ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au mai găsit în Portul Constanța Sud Agigea un container încărcat cu deșeuri expediat de aceeași firmă din Anglia, către aceeași firmă de pe raza municipiului București către care au fost trimise și celelalte 25 de containere depistate de oamenii legii până în prezent. 


Prin urmare, o echipă formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu lucrători din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud Agigea, comisari din cadrul Gărzii de Mediu și Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au efectuat controlul fizic asupra mărfurilor din container. Astfel, oamenii legii au constatat că, deși în documentele prezentate la autoritatea vamală figurează ca fiind produse de uz casnic, acestea erau de fapt deșeuri inutilizabile. După efectuarea controlului, a fost luată măsura nepermiterii intrării pe teritoriul României a produselor respective, fiind reintroduse în container pentru a fi expediate în țara de origine. 


Reamintim că în cauză, sunt cercetați doi români de 36 și respectiv 33 de ani în vârstă de 36, respectiv 33 de ani și un cetățean britanic, în vârstă de 34 de ani, acuzați de exportul sau importul de deșeuri cu încălcarea dispozițiilor legale în domeniu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2927 secunde