Încă un caz șocant în spitalele din România. Un bărbat a murit, deși ajunsese la medic cu o simplă durere în gât

627
Încă un caz șocant în spitalele din România. Un bărbat a murit, deși ajunsese la medic cu o simplă durere în gât - deces-1579953427.jpg

Articole recomandate

Încă un caz șocant petrecut  în spital! Un bărbat a mers la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba Iulia cu o banală durere în gât și a murit. Rudele pacientului susțin că bărbatul, care avea doar 37 de ani, a fost ținut cu orele în camera de triaj și abia apoi consultat de un medic. Familia bietului om a depus plângere la poliție, relatează B1 TV.


Bărbatul, care lucra că șofer profesionist, s-a plâns că îl doare gâtul și a luat două medicamente, dintre care un antibiotic, a povestit familia acestuia. Pentru că nu i-a trecut durerea, soția bărbatului a decis să meargă cu el la spital.


Au ajuns amândoi la Unitatea de primiri urgențe a spitalului din Albă Iulia și ar fi așteptat aici, în camera de triaj, mai bine de două ore până când un medic a preluat cazul, susține soția bărbatului. 


După încă o oră, un alt medic de gardă a venit și i-a spus femeii că soțul său a murit.
Familia a cerut să fie făcută autopsia, însă li s-a transmis că această procedura mai durează.
Revoltată, familia omului a depus plângere la poliție, însă, reprezentanții. spitalului susțîn că toate acuzațiile rudelor  sunt nefondate, iar bărbatul ar fi fost fiind preluat de medici în cel mult 10 minute.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 24 Ianuarie 2020
Stire din Eveniment : Bărbat accidentat mortal pe carosabil
Pagina a fost generata in 0.731 secunde